Werken als arts bij de Nederlandse Obesitas Kliniek? Een kort intro

Ben jij de arts die we zoeken?

Ga direct naar

Samen maken we het verschil

Bij de Nederlandse Obesitas Kliniek werken professionals die het verschil maken. Als patiënten bij ons komen, hebben ze zelf alles geprobeerd om af te vallen. Wij zijn er om hun leven een positieve wending te geven. Dit doen we door onze patiënten intensief te begeleiden bij de benodigde leefstijlverandering. Aan hen de taak om, met onze ondersteuning, het nieuwe gedrag vast te houden.

Als arts bij de NOK maak je samen met je collega’s in een multidisciplinair team het verschil tussen een ongezonde en een gezonde leefstijl van onze patiënten. Op iedere NOK-vestiging werken een aantal van deze teams. Ze bestaan uit een internist, chirurg, psycholoog, diëtist, bewegingsdeskundige en een arts.

Team olv arts

Valerie over haar werk als arts

Valerie Monpellier - Arts

Als arts bij de NOK:

  • verzorg je in samenwerking met enkele collega’s de screening, onderzoek je patiënten en stel je vast of zij wel of niet in aanmerking komen voor behandeling aan de hand van vastgestelde in- en uitsluitcriteria.
  • ben je eindverantwoordelijk voor de adviesbrief bestemd voor de internist/chirurg.
  • bereid je patiënten voor op de operatie en de fase daarna en informeer je ze bijvoorbeeld over vitaminesuppletie en bloedcontrole.
  • geef je eventueel indicaties voor nader onderzoek door aan andere leden van het behandelend team.
  • volg je de patiënt gedurende het leefstijlveranderingstraject en geef je inzicht in de algehele medische situatie en de (zeer vaak verbeterende) comorbiditeit.

Beschikbare vacatures

Arts (Amsterdam)

Voor de locatie Amsterdam zijn wij op zoek naar een arts voor 32-40 uur in de week. De functie Als arts ben je verantwoordelijk voor de medische begeleiding en controles...

Directiesecretaresse (Huis ter Heide)

Wij zoeken een directiesecretaresse voor 24-32 uur per week. Zin om ons hechte team in Huis ter Heide te komen versterken? Wat zoeken wij? De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is...

Inloggen