Opening nieuwe locatie Amsterdam - Nederlandse Obesitas Kliniek

Opening nieuwe locatie Amsterdam

Opening Amsterdam

Opening nieuwe locatie Amsterdam

Op 30 oktober j.l. hebben we onze nieuwe locatie in Amsterdam feestelijk geopend. We kijken terug op een spectaculaire middag vol met verrassingen. De gasten werden verwelkomd door de bekendste draq queen van Amsterdam, Lady Galore! Bastiaan van Schaik, Bas van Werven en Lady Galore zaten in ons ‘panel´ van ervaringsdeskundigen en hebben ons meegenomen in hun proces van afvallen door met elkaar in gesprek te gaan. Een prachtig samenspel wat erg amuserend en interessant was om naar te luisteren.

Na een korte introductie van Kobus Dijkhorst (algemeen directeur NOK) heeft Simone Kukenheim, Wethouder Zorg van Amsterdam, ons bijgepraat over het project “aanpak gezond gewicht” in Amsterdam. Stiekem hoopt zij dat NOK Amsterdam over 15 jaar niet meer nodig is, omdat obesitas dan niet meer zou moeten bestaan, maar uiteraard moedigt zij ons aan om gezamenlijk de strijd tegen overgewicht in Amsterdam aan te gaan.

Serena van der Geest, Zorgcoördinator Amsterdam, was het klapstuk van de avond en zong de sterren van de hemel met ons eigen NOK lied en tevens haar eigen nummer. Houd haar in gaten, een ster in opkomst!

Kortom, het was een opening ´to remember´!

Ben je ook zo nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie, kom gerust langs, we ontvangen je met open armen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inloggen