Zorgcoördinator Amsterdam & Beverwijk (32 uur)

Jouw werk maakt het verschil in het leven van onze patiënten.

Voor de locaties Amsterdam & Beverwijk zoeken wij een enthousiaste Zorgcoördinator (32 uur per week, waarvan 50% Amsterdam & 50% Beverwijk). Ben jij op korte termijn beschikbaar en kan je niet wachten om aan de slag te gaan bij de expert op het gebied van bariatrie? Lees dan snel verder.

De functie:

Als zorgcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt en daarmee het visitekaartje van NOK voor patiënten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele logistieke en administratieve proces van de behandeltrajecten van patiënten, van de aanmelding tot en met de afronding. Planning en administratie spelen hierin een belangrijke rol. Je verzorgt samen met de arts de voorlichting voor toekomstige patiënten, ontvangt patiënten tijdens de screening en verzorgt de correspondentie over het traject.

Deel deze vacature op

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Wat breng je mee?

Jij:
Beschikt over MBO/HBO werk-, en denkniveau en hebt enkele jaren relevante werkervaring en affiniteit met de zorg, bijvoorbeeld als zorgcoördinator, medisch secretaresse, doktersassistente, backoffice manager, een administratieve functie met zorgaffiniteit of een zorgfunctie met organisatorische en administratieve affiniteit. Daarnaast heb je ervaring in het geven van presentaties en bij voorkeur basiskennis van morbide obesitas en motivational interviewing. Je doet je werk proactief, enthousiast en je houdt makkelijk overzicht. Je hebt ervaring met plannen en je beschikt over integriteit, discretie en tact.

Wij:

  • zijn de expert op het gebied van bariatrie in Nederland en buitenland;
  • zijn een internationaal groeiend bedrijf;
  • werken multidisciplinair;
  • hebben zeer goede behandelresultaten;
  • zijn zeer betrokken bij elkaar en onze patiënten;
  • bieden jou een veelzijdige, uitdagende functie in een plezierig team van collega’s. De sfeer is informeel en professioneel.


De functie is ingeschaald in cao ZKN FWG 35. Daarnaast bieden we een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten en scholing.

Informatie en sollicitatie
Voor deze functie maken we gebruik van speeddates. Via onderstaand formulier kun je aangeven welke datum jou schikt. We zien je graag in Amsterdam of Beverwijk!

Voor inhoudelijke vragen over de functie zorgcoördinator kun je contact opnemen met Isabel Scholten, Vestigingsmanager, op (020) 303 1240.

Maak jij het verschil?

NOK
Video afspelen

Wat krijg je van ons?

Icoon Expert
Werken bij dé bariatrie expert in Nederland en Buitenland
Icoon team
Werken in een
Multidisciplinair team
Puzzelstukje
Het verschil maken
voor jouw patiënten
Smilie
Zeer goede
behandelresultaten
Icoon wereld
Werken bij
een internationaal
groeiend bedrijf
Icoon handen
Zeer betrokken team,
zowel bij elkaar als bij
onze patiënten
Icoon Education
Opleidingen en
trainingen op onze
NOK Academy
Icoon CAO
CAO ZKN
Vaste 13e maand

Sollicitatieprocedure

Icoon laptop
Je solliciteert
online
Icoon spraakballonnen
Eerste
gesprek
Icoon spraakballonnen
Tweede
gesprek
Icoon wandelen
Dagdeel
meelopen
Icoon hand en geld
Arbeidsvoorwaarden
gesprek
Icoon proosten
Contract tekenen
en aan de slag!

Direct aanmelden voor de speeddate


Gerelateerde vacatures

Vestigingscoördinator Terneuzen (32 – 40 uur per week)

Voor onze locatie in Terneuzen zoeken wij per direct een: Vestigingscoördinator (32 – 40 uur per week) De functie Als vestigingscoördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken...

Arts NOK en NOK Clinics – Den Haag (32 uur per week) met passie voor leefstijlverandering

Voor onze locatie Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een(basis) arts die zowel werkzaam is voor de NOK, als ook voor NOK Clinics. Ben jij de (basis)arts...